Transport si Livrare

Produsele sunt comercializate si livrate doar in Romania.

Transportul se face prin intermediul unui serviciu de curierat . Costul transportului este de 20 ron. La o valoare totală de mai puțin de 50 ron a produselor cumpărate , la cheltuielile de transport se adaugă o taxă de ambalaj de 10 ron.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 450 lei transportul este gratuit.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea comenzilor se face in termen de 24 – 48 ore de la primirea comenzii. Pentru comenzile primite vineri , expedierea se face in urmatoarea zi lucratoare (luni).

La stornarea comenzilor costul de transport nu se storneaza.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare poate suferi modificari, in functie de factori externi ( ex firmele de curierat, vreme, sarbatori legale, etc). In cazul localitatilor cu km suplimentari timpul de livrare poate creste.

Anularea comenzilor online se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa office[@]hobbyplanet.ro.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor, Black Friday, sau a campaniilor promotionale

In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, black friday, campanii promotionale, etc intervalul de timp estimat procesarii unei comenzi poate fi de 3-10 zile.

Contacteaza echipa Hobbyplanet.ro

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa office[@]hobbyplanet.ro