Cum cumpar

 

1. Procesul de Cumparare
 
1.1 Comanda Online
 
a. Alegeti produsele. Dupa afisarea produselor din categoria aleasa, puteti studia produsele printr-un simplu click pe produs, cand vi se afiseaza detaliile produsului. Daca v-a starnit interesul puteti folosi butonul Adauga in cos , astfel produsul/ produsele selectate vor intra in categoria Cosului de Cumparaturi. Daca stiti exact ce produs va intereseaza puteti introduce cuvantul sau codul in campul Cautare.
 
b. Cosul de cumparaturi: odata adaugate produsele, aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Pasul urmator este inregistrarea in magazinul online. Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau puteti sa finalizati comanda. Dupa terminarea vizitei prin magazin si alegerea produselor apasati butonul Trimite Comanda.
 
c. Trimite Comanda: - verificati daca datele cerute sunt introduse corecte. Alegeti metoda de livrare. Apasati butonul Confirma Comanda.
 
d. Confirmare Comanda: -Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu succes. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita la efectuarea comenzii.
 
2. Modalitatea de Plata
 
Modalitatea de plata este prin ,Plata la livrare catre curier atunci cand primiti coletul, Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP). Dupa ce ati trimis comanda si ati primit emailul de confirmare in cateva minute o sa primiti factura proforma prin email. Dupa plata facturii proforme in maxim 24 h se emite si factura fiscala. Daca pentru metoda de livrare a fost ales Curierat Rapid factura va include si pretul livrarii si va fi inclusa in coletul dvs.
 
3. Modalitati de Livrare

- prin curierat rapid
 
 
4. Garantii Oferite si Returnare.
 
Marfa poate fi returnata de catre client, la sediul vanzatorului, in termen de 10 zile de la data primirii produsului (cf.art.9/OG106/1999), rambursarea sumelor platite efectuindu-se in maxim 15 zile de la returnarea produsului in buna regula, asa cum a fost primit (art.16/OG 106/99).
 
Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 10 zile de la cumpararea lor cu obligatia de a returna produsul intact, in ambalajul original.
 
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care cad in sarcina dumneavoastra, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul transportului).
Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. In caz contrar conform legii, se vor aplica penalitati, sau produsul nu va putea fi returnat.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur.
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.